Referenties

Jan heeft voor ons de badkamer gerenoveerd. Omdat hij in het verleden al meer klussen voor ons heeft gedaan, waar wij erg tevreden over waren, hadden wij er het volste vertrouwen in dat dit project niet anders dan een succes zou worden. Een belangrijke fase is als de klus wordt doorgesproken, Jan heeft daar goed de tijd voor genomen en het was van begin af aan heel duidelijk wat ons te wachten stond. Hij luistert goed naar wat je als klant wil, en onze vragen werden vakkundig beantwoord. De klus duurde iets langer dan gedacht, dat kwam omdat de vloer ongeschikt bleek voor wat wij wilden, dus moest Jan een nieuwe vloer aanleggen zodat hij precies naar het putje toe kon tegelen, wat hij uitstekend heeft gedaan. Ook waren wij erg gecharmeerd van wat extra’s die ook nog de nodige tijd opslorpten, maar uiteindelijk het geheel een fantastisch aanzien gaven. Hij heeft alle oude tegels verwijderd, een nieuwe vloer aangelegd, de wanden opnieuw betegeld (zorgvuldig uitgemeten zodat er een rustig beeld ontstaat), verlaagd plafond gemaakt, elektriciteit aangelegd, nieuwe douchecel aangelegd, wasbak/meubel, hangtoilet, nieuwe CV etc etc. Al het werk wat hij levert en de materialen die hij gebruikt is van zeer hoge kwaliteit. Degelijkheid en precisie staan hoog in zijn vaandel, hij heeft echt liefde voor het vak, en dat spreekt uit alles wat hij maakt. Jan is een vakman op allerlei gebied, waardoor hij in staat is om een klus iets ‘extra’s’ te geven waardoor hij de klus van heel erg mooi naar iets ‘heel bijzonders’ optilt. Zo heeft hij de omlijsting van het raam van de badkamer gemaakt en een klassieke uitstraling gegeven, en een nisje boven het toilet met een lampje er in. We moesten er erg aan wennen dat dit toch echt onze badkamer was. Je hebt nu helemaal niet meer het idee dat je in een rijtjeshuis woont. Als we nu gaan douchen dan voelt dat alsof wij in een badkamer van het mooiste 5 sterren hotel verblijven!
Jenneke en Robert

Na diverse werkzaamheden voor ons hebben wij nu ervaren dat Jan ook een professionele meubelmaker is. Hij heeft voor ons in de gang een combinatieset gemaakt van een kapstok en daaronder een schoenenkast en een opbergkastje bij de trap. Qua stijl en details heeft hij zich laten inspireren door de kasten die bij ons in de kamer staan. Nu hebben we een set wat qua stijl en afwerking perfect combineert met de rest van de benedenverdieping, helemaal in onze smaak! Jan kan alles maken wat hij maar wil of beter nog: wat de klant wil. 
Jenneke Bakker

Jan heeft onze schuifpui erg mooi geschilderd. En toen er door het noodweer een beschadiging was, heeft hij deze meteen gerepareerd. Wij zijn erg tevreden. Duidelijk een man met hart voor zijn vak.
Peter-Paul, IJsselstein

MTO heeft in december 2012 bij ons een terrasoverkapping gemaakt. De prijs was scherp en hij heeft prima werk afgeleverd. We hebben al eerder klussen door MTO laten en doen en zijn hier erg tevreden over

Ik ben ontzetend blij met onze nieuwe veranda. Jan Mulder heeft dit met veel vakmanschap gemaakt. Alle kennis en tips voor en over de constructie en de materialen hebben we heel erg gewaardeerd. En dat voor een eerlijke prijs!

Voor meer referenties klik op onderstaande button.

Bron van de referenties